En håbefuld vej mod et          bæredygtigt klima?

I foråret 2018 blev Den Grønne Studenterbevægelse stiftet. Én af dens bærende idéer er, at dommedagsfortællinger gør os apatiske og faktisk forhindrer os i at handle på klimaets vegne. Og Den Grønne Studenterbevægelse er ikke ene om at repræsentere en ny indstilling i miljøaktivismen. Også ny dansk litteratur og ny økologisk orienteret filosofi undersøger socialt orienterede, mere håbefuldt indstillede veje mod en anden, bæredygtig verden. Georg Brandes Selskabet inviterer panel og publikum til at perspektivere spørgsmålet: Hvad skal vi satse på og hvordan skal vi tænke, hvis vi skal komme videre herfra?

Tid og sted: 4. februar 16.30-18.30

Politikens Foredragssal, Vestergade 28

 

  Panel: Studerende Sarah Hellebek, Den grønne Studenterbevægelse, forfatteren Liv Sejrbo, der har udgivet to roste digtsamlinger om muligheden for bæredygtige fællesskaber og økofilosofisk ekspert og adjunkt Torsten Bøgh Thomsen, SDU

Ordstyrer: Lektor Elisabeth Friis

Adgang og billet:
Der er gratis adgang for medlemmer af Georg Brandes Selskabet. Medlemmer har fået tilsendt et link til billetbestilling. Du kan stadig nå at blive medlem og få glæde af alle årets 7-8 debatmøder. 
Bliv medlem: http://www.brandes-selskabet.dk/417784983

Er du ikke medlem, kan du købe billet hos vores samarbejdspartner Politiken Live:
https://politikenbillet.dk/48704/En_haabefuld_vej_mod_et_baeredygtigt_klima