VIDEO OM OPLÆG TIL DEBATTEN.
VIDEO OM DEBATTEN:

 

 

Georg Brandes Selskabet efterår 2018

 

Takt og Tone i sex- og familieliv

Forfatteren Emma Gad, der tilhørte Brandes-kredsen som en del af Det moderne gennembrud, skrev sin berømte etikettebog “Takt og Tone”, 1918 som en vejledning i omgangsformer til en ny og moderne tid. Georg Brandes Selskabet markerer bogens 100 års jubilæum med en debat om bogens relevans i dag. Mange af hendes råd har stadig gyldighed, andre trænger til en opdatering, ikke mindst når det gælder sex- og familieliv. Pia Fris Laneth, der sammen med Jytte Hilden har redigeret antologien “Takt og tone til tiden”, 2018 indleder med en kort introduktion til Emma Gad.

Bidragsyderne Anna von Sperling, kulturjournalist på Information og Anne Sophia Mygind Hermansen, kulturredaktør på Berlingske Tidende giver indsigtsfulde og provokerende bud på, hvordan man kan indføre sine børn i seksualitetens usikre grænseland, og hvordan man kan få sammenbragte familier med dine, mine og fællesbørn til at lykkes.

Ordstyrer : Peter Madsen, professor emeritus

 

Tid: 24. september, kl. 16.30 - 18.30

Sted: Politikens foredragssal,

Vestergade 28, 1456 København K

 

Der er gratis adgang for medlemmer af Georg Brandes Selskabet. Medlemmer får automatisk tilsendt link til billetreservering. Se hvordan du bliver medlem – det koster 150 kr. for et år: http://www.brandes-selskabet.dk/417784983

 

 

 


Hvis du ikke er medlem, kan du købe billet hos Poltiken Live:

 

 https://politikenbillet.dk/43491/Takt_og_Tone_i_sex-_og_familieliv

 

-----------------------------------------------------------------------------------