Opbrud i kunsten:

Den kropumulige kunst

 

Til det første arrangement i rækken har vi bedt billedkunstner

Kirsten Justesen og

forfatter Caspar Eric give hver deres svar.  

Allerede med“Lunch” fra 1975, det ikoniske billede af kvinden i indkøbskurven, brugte Kirsten Justesen sin egen krop som udtryk og signatur, og Caspar Eric bruger, bl.a. i den meget direkte digtsamling Nike (2015),også sin egen krop som udgangspunkt og materiale for stærke digte, der i høj grad har vakt genklang i den unge generation. Kan der spores en fælles bevæg- grund? Hvilke fordele og omkostninger er der ved at gøre det private politisk? Hvad er blevet lettere – og hvad er blevet vanskeligere – når man betragter sin kunstneriske praksis som aktivistisk?

 Moderator: Elisabeth Møller Jensen

 

Tid og sted:

29. 1. 2018, 16.30-18.30

Politikens Foredragssal, Vestergade 28

1456, København K

 

BILLETER:

Der er fri adgang for medlemmer af Georg Brandes Selskabet. Men tilmeldindes Selskng er nødvendig. Du kan booke plads hos Politiken Live. Se din mail med indkaldelse til generalforsamling eller din velkomstmail.

 Er du ikke medlem af Brandes Selskabet kan du købe billet hos Politiken Live. Pluspris 75 kr./Pris uden abonnement 125 kr. Billetgebyr 10 kr. pr. billet. Køb billet hos Politiken Live: https://politikenbillet.dk/…/38862-Georg_Brandes_Selskabet…/

 

 HUSK OGSÅ GENERALFORSAMLING:

Der er generalforsamling for medlemmer af Georg Brandes Selskabet samme dag fra kl. 15.30 til 16. Det er også i Salen, Vestergade 28, København V.