Vigtig besked til medlemmerne:

HUSK AT BESTILLE ADGANGSBILLET

Hvis du har planer om at deltage i debatmødet ”68+50 – OG HVAD SÅ NU?” den 29.1., skal du huske at bestille adgangsbillet hos Politiken Live.

Med sæsonprogrammet og indkaldelse til generalforsamling, som du har fået pr. mail, har du modtaget et link, som du skal bruge. Det er stadig gratis for medlemmer at deltage i Brandes Selskabets debatmøder.

Hvis du har mistet linket, kan du sende en mail til emjvalby@gmail.com, så gensender vi linket.

Vel mødt mandag 29.1. kl. 15.30 til generalforsamling. Kl. 16.30 fyrer billedkunstner Kristen Justesen og forfatter Caspar Eric op under debatten. De repræsenterer henholdsvis 68-generationen og de ny, unge aktivister. Hvad skete der i 1968? Og hvad kan vi i dag bruge erfaringerne fra dengang til? Kom og bidrag med dine oplevelser og dine idéer. #68+50

Georg Brandes Selskabet

Forårsprogram 2018

  

 68+50 – Og hvad så nu?

I 2018 er der gået 50 år siden det skelsættende år 1968. Jubilæet markeres

i Georg Brandes Selskabet med fire arrangementer, hvor vi inviterer en markant, aktivistisk person, som var med dengang, og en markant, aktivistisk person fra den unge generation.

 

Hvad skete der i og efter 68, og kan vi stadigvæk se eftervirkningerne af opbruddet i dag? Vi inviterer til samtale og debat, og det er med velberåd hu, at vi springer mellemgenerationen over. Der har været fremsat masser af kritik af 68 fra den generation, hvis forældre var en del af bevægelsen. Kritikken har givetvis været nødvendig, men vi savner et fokus på, hvordan 68 kan inspirere i dag. Den feministiske og den politiske aktivismes genopblomstring – ikke mindst i den unge kunst – gør det vigtigt at spørge til, hvad vi kan lære af de forskelle og ligheder, der findes mellem dengang og nu. Om der er mulighed for nye samarbejder? Og om, hvordan vi får opklaret eventuelle mellem-generationelle misforståelser – i det omfang de faktisk findes.

 

 

TID OG STED:
Mandag 29. januar kl. 16.30-18.30
Salen, Politikens Hus, Vestergade 28, København V

 

BILLETTER:
Der er fri adgang for medlemmer af Georg Brandes Selskabet. Men tilmelding er nødvendig. Du kan booke plads hos Politiken Live. Se din mail med indkaldelse til generalforsamling eller din velkomstmail.

 

Er du ikke medlem af Brandes Selskabet kan du købe billet hos Politiken Live. Pluspris 75 kr./Pris uden abonnement 125 kr. Billetgebyr 10 kr. pr. billet. Køb billet hos Politiken Live: https://politikenbillet.dk/…/38862-Georg_Brandes_Selskabet…/

 

HUSK OGSÅ GENERALFORSAMLING:
Der er generalforsamling for medlemmer af Georg Brandes Selskabet samme dag fra kl. 15.30 til 16. Det er også i Salen, Vestergade 28, København V.